Meer weten?

Greener Power Solutions B.V. Amsterdam

Maak jij graag impact met je werk? Wil je werken aan een toekomstbestendige wereld? En wil je aan de slag binnen een jong, innovatief en snelgroeiend bedrijf? Dan is Greener Power Solutions de perfecte werkplek voor jou!

Over Greener Power Solutions

Het verhaal van Greener Power Solutions startte in 2014. De oprichters van Greener - Klaas, Dieter en Lukas - brachten een bezoekje aan een groot festival in Nederland. Ze mochten ook backstage een kijkje nemen en waren toen geschokt over hoe de stroomvoorziening was geregeld. Er was weinig aandacht aan besteed en ook was het niet efficiënt en nauwkeurig gepland. Je spreekt dan over stroom voor meerdere apparaten, zoals licht, geluid en zelfs foodtrucks. Hoe kon dit nou niet goed geregeld zijn? Toen ze verder keken, zagen ze ook een gebrek aan stroomplanning op andere gebieden, zoals netonderhoud en bouwplaatsen. Dat moest anders, dachten ze!

Ze dachten met z’n drieën na over een oplossing en kwamen zo tot Greener Power Solutions. In 2018 richtten ze het bedrijf op om met behulp van mobiele batterijen en slimme energieplanningen, impact te maken op de CO2-voetafdruk van on- en off-grid energiemarkten. Deze batterijen zijn niet alleen geschikt voor festivals, maar kunnen bijvoorbeeld ook op bouwplaatsen worden gebruikt. Organisaties als GGD, Awakenings, DGTL en De Zon Festival maken al gebruik van deze batterijen.

Greener Power Solutions heeft vandaag de dag de grootste set accu’s van Nederland én de grootste vloot mobiele batterijen ter wereld! Ook hebben ze ruim 1 miljoen liter diesel bespaard en meer dan 3 miljoen kg CO2 bespaard. Hoe geweldig is dat?!

Greener Power Solutions.jpg

Werken bij Greener Power Solutions

Het kantoor van Greener is gevestigd aan de Kuiperbergweg 40 in Amsterdam. Een toplocatie dicht bij de snelweg en stations. Op kantoor heerst een open cultuur waar innovatie, ontwikkeling en de medewerkers centraal staan. De medewerkers zijn allen erg ambitieus en werken graag aan een toekomstige wereld, omdat zij ervan overtuigd zijn dat er veel mogelijkheden zijn om de energiesector minder milieubelastend te maken. Ze bedenken nieuwe oplossingen in technologische innovatie en brengen die samen op de markt.

Je kunt bij Greener onder andere rekenen op:

  • Een marktconform salaris
  • Macbook van de zaak
  • Toegang tot een elektrische auto
  • Een heerlijke vega lunch op kantoor
  • Gezellige borrels en teamuitjes
  • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid in je werk

Wil jij ook graag bij Greener Power Solutions werken? Bekijk dan nu de openstaande vacatures!

Openstaande vacatures

KAM/QSHE Coördinator

Bij Greener staat een groene wereld hoog in het vaandel. Onze missie is om de tijdelijke energiemarkt volledig uitstootvrij te maken en we groeien hard om dit doel te bereiken. Heb jij ervaring binnen QSHE en haal jij energie uit het waarborgen van veiligheids- en- kwaliteitsnormen? Dan zoeken we jou als onze nieuwe KAM/QSHE Coördinator!Als KAM/QSHE Coördinator zorg je dat Greener voldoet aan de regels en normen voor kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu. Je speelt een belangrijke rol in het waarborgen van een veilige, en gezonde werkomgeving bij Greener, voor zowel je collega’s als voor iedereen die met ons in aanraking komt. Tegelijkertijd zorg je dat we een minimale negatieve impact hebben op het milieu.Je werkt samen met alle teams binnen Greener en stimuleert het veiligheidsbewustzijn en gedrag van al je collega’som risico’s te verminderen. Ook zorg je voor een veilige uitvoering van operationele werkzaamheden. Je bent op de hoogte van wettelijke vereisten en normen en adviseert het managementteam daarover. Zo werk je mee aan onze duurzame ambitie: de tijdelijke energiemarkt emissievrij maken. Je rapporteert aan de COO.

HR Medewerker (24-32 uur)

Een groene wereld is onze drijfveer. Onze missie is om de tijdelijke energiemarkt uitstootvrij te maken. We groeien hard en hebben grote plannen – en daarom zoeken wij een HR Medewerker, HR Officer, aanspreekpunt, vertrouwenspersoon en nog zoveel meer om ons HR team te versterken.Zorg jij er graag voor dat alles voor de huidige én nieuwe medewerkers op HR gebied goed geregeld is? Neem je verantwoordelijkheid voor de onboarding, salarismutaties, contractverlengingen, verzekeringen, pensioenen, lease auto’s en fungeer je graag als eerste aanspreekpunt voor jouw collega’s? Dan is dit een functie die heel goed bij je zou kunnen passen.

Product Owner

Een groene wereld is onze drijfveer. Onze missie is om de tijdelijke energiemarkt uitstootvrij te maken. We groeien hard en hebben grote plannen. Daar hoort een gebruiksvriendelijk Energie Management Systeem bij: dat is jouw verantwoordelijkheid als Product Owner.

Sales Director

Als Commercieel Manager stuur je het salesteam in Nederland aan. Nu bestaat het team uit 8 collega’s, maar onder jouw leiding ontwikkelt het zich tot 20 tot 25 mensen voor eind 2024. Daarbij is kwaliteit, productiviteit en werkplezier van je collega’s je prioriteit. Je zorgt voor een heldere commerciële werkwijze en je begeleidt de implementatie daarvan. Waar nodig stuur je bij. Je ziet toe op een hoge standaard van offertes en communicatie met klanten. Zo behaal jij de doelen: een omzetgroei en tevreden klanten.

Sales Manager | Bouw & Infra

Als Sales Manager Bouw & Infra ben je verantwoordelijk voor de groei en het behalen van onze targets binnen deze sector. Zo werk je mee aan onze duurzame ambitie: de tijdelijke energiemarkt emissievrij maken. Met een investering van 45 miljoen euro in 2022, zijn we nu hard op weg om onze ambitie waar te maken. Deze rol combineert strategisch denken en resultaatgericht doen. Ook is het een unieke kans om je leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen bij een jong, snelgroeiend bedrijf dat duurzame impact maakt binnen de energietransitie. Je rapporteert rechtstreeks aan de CCO en dagelijks aan de commercieel teammanager. Je bouwt het komende jaar een team waarbij je 2 Greeners gaat aansturen. Door jouw coaching kan dit team zich verder ontwikkelen tot een hecht en effectief team dat doelgericht werkt.

Meer weten?