Meer weten?

Davanti Breda

25 jaar warehouse management ervaring heeft geresulteerd in het meest innovatieve online WMS: CORAX. Ontwikkeld door Davanti.

Over Davanti

Davanti Warehousing is specialist in magazijnlogistiek en heeft haar eigen state-of-the-art warehouse management systemen ontwikkeld: MLS Premium en CORAX. Beide WMS’en zijn flexibel en breed configureerbaar waardoor vele logistieke processen kunnen worden aangestuurd in nagenoeg alle markten. De mensen van Davanti kunnen een gedegen advies geven over het optimaliseren van logistieke processen. Of er nou levensmiddelen opgeslagen liggen, electronica of gevaarlijke stoffen. De WMS’en worden in Utrecht ontwikkeld. Hoewel Davanti in Nederland gevestigd is, heeft zij internationale ervaring en ambities.

Hun bedrijf kan inmiddels bogen op 20 jaar ervaring in de WMS-ontwikkeling; in 1997 zijn hun grondleggers ermee gestart. Al deze historie, aangevuld met zeer actuele kennis van IT en logistiek nemen zij mee in een implementatietraject. Hun mensen hebben honderden magazijnen gezien en kunnen een gedegen advies geven over het optimaliseren van logistieke processen. Of er nou levensmiddelen opgeslagen liggen, electronica of gevaarlijke stoffen.

Werken bij Davanti

Davanti is internationaal actief. Om haar klanten overal goed te kunnen servicen, hebben ze kantoren en partners in diverse landen. Momenteel hebben ze hun hoofdkantoor in Nederland en vestigingen in Polen, Australie en de USA. Aangezien veel klanten een 24/7 operatie hebben, vinden ze het belangrijk dat al hun klanten dag en nacht op hun kunnen rekenen. Met een hecht, internationaal team bieden ze continuiteit en intelligente ondersteuning.

Openstaande vacatures

In deze functie ben je verantwoordelijk voor zowel het beoordelen van logistieke vraagstukken als het bedenken van oplossingen. Daarnaast geef je uitsluitsel over de technische oplossingsrichting, hierbij rekening houdend met de bestaande structuur van de software. Samen met je team zorg je voor een werkende operatie en een tevreden klant. Je rapporteert aan de Teammanager Customer Services.

Together with Davanti, we are recruiting a customer-oriented and pro active Consultant Product Development.

We are seeking to expand our Consultancy team with a customer-focused and proactive Senior WMS Consultant with a passion for logistics

Meer weten?