Plaats direct je ICT-vacature

Bereik direct meer dan 100.000+ ICT'ers

Plaats je ICT-vacatures op JouwICTvacature.nl en je bereikt direct de juiste ICT-kandidaten. Nadat je jouw vacature hebt geplaatst, nemen wij contact met je op. Samen kijken we welk vacaturepakket het meest geschikt is voor jou, je bedrijf en je vacatures. Doordat wij al meer dan 15 jaar ervaring hebben in het zoeken van ICT-kandidaten, hebben wij een groot netwerk van kandidaten opgebouwd. Ook hebben wij een groot online bereik waardoor wij snel én eenvoudig de juiste kandidaten bereiken. Neem vrijblijvend contact met ons en we kijken samen hoe wij je ICT-vacatures snel kunnen vullen.

Hoe gaat het in zijn werk?

  1. Jij deelt je vacature met ons
  2. We bekijken je vacature en kijken hoe wij je kunnen ondersteunen
  3. We nemen contact met je op en bespreken vrijblijvend ons voorstel

Welke vacatures kan ik bij jullie plaatsen?

Je kunt als werkgever alle openstaande ICT-vacatures bij ons plaatsen. We onderscheiden ons door middel van onze expertise. Onze business developers bedienen elk een eigen ICT-specialisme. Door deze speciale manier van werving en selectie zorgen wij ervoor dat de openstaande ICT-vacature online bij de juiste doelgroep terechtkomt.

Direct aan de slag!

Deze en 200+ andere bedrijven gingen je voor:

Vragen & antwoorden rondom ICT-vacatures plaatsen:

Waar kun je als werkgever een vacature plaatsen?

Als werkgever is het belangrijk dat je zorgt dat jouw ICT-vacatures plaatst op de plekken waar je potentiële kandidaten bereikt. Maar waar kun je allemaal vacatures plaatsen en hoe zorg je ervoor dat je bereik het grootst is, zodat je het meest uit je geplaatste vacature haalt? JouwICTvacature helpt je op weg zodat jij snel de juiste werknemer hebt gevonden.

Op het moment dat je op zoek bent naar geschikt personeel heb je als werkgever de keuze uit verschillende mogelijkheden; je kunt je vacatures plaatsen in regionale kranten of dagbladen, maar je kunt je vacatures ook online plaatsen via JouwICTvacature.

Tegenwoordig zoeken veel mensen die op zoek zijn naar een baan of aan het oriënteren zijn, online naar vacatures. Wanneer jij je vacatures op de juiste manier online plaatst, heeft dit als voordeel dat je bereik veel groter is. Ben je op zoek naar ICT-specialisten? Dan moet je zichtbaar zijn waar zij zijn.

Waar moet je op letten bij het online plaatsen van een vacature?

Maar op welke manier haal je alles uit een online geplaatste vacature? Bij een vacature online plaatsen kun je het beste rekening houden met twee punten: waar je de vacature online plaatst en de vacaturetekst.

Tips vacature plaatsen

Voordat je de vacature online plaatst, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je een wervende vacaturetekst schrijft. Gebruik altijd een duidelijke functietitel. Een hippe of grappige functietitel klinkt misschien leuk, maar dit zijn vaak niet de zoektermen die werkzoekenden tijdens hun zoektocht gebruiken.

De #1-tip in het schrijven van een goede vacaturetekst is: bedenk waar potentiële kandidaten op zoeken. Doe online research en bekijk welke functietitels worden gebruikt en let hierbij ook op synoniem, zo kun je een vacature voor developer bijvoorbeeld ook insteken op ontwikkelaar of programmeur. Dit zijn waarschijnlijk ook de zoektermen die werkzoekenden gebruiken in hun zoektocht naar een nieuwe baan. In dit artikel vind je tips hoe je een aantrekkelijke vacaturetekst schrijft.

Waar kan ik mijn vacature online plaatsen?

Je kunt de vacature online plaatsen op je eigen website of op een vacaturebank. In Nederland zijn verschillende vacaturebanken actief waarvan Indeed of Monsterboard. Naast de vacaturebank kun je jouw vacature ook online plaatsen op sociale media, zoals bij LinkedIn of Facebook.

Gratis vacature plaatsen op LinkedIn

Het is helaas niet mogelijk om gratis een vacature op LinkedIn te plaatsen. Wil je alsnog je ICT-vacature op LinkedIn onder de aandacht brengen? Je kunt ervoor kiezen om de vacature te delen in relevante groepen, op je bedrijfspagina of in een update. Zo profiteer je op LinkedIn alsnog van je eigen netwerk en het netwerk van anderen, maar heb je niet de kosten voor het plaatsen van je vacature.

Gratis vacature plaatsen op Indeed

Op verschillende vacaturebanken zoals Indeed en Monsterboard kun je gratis je vacature online plaatsen. Dit klinkt aantrekkelijk omdat het jou als werkgever niks kost. Het gratis plaatsen van je vacatures heeft als nadeel dat de vacatures niet de volledige aandacht krijgen die ze verdienen. De gratis vacatures worden onder de betaalde vacatures geplaatst. De kans dat je vacatures worden vervuld is hierdoor veel kleiner.

Vacatures sneller vervullen?

Naast het plaatsen van je vacatures op een vacaturebank, kun je ook kiezen om een samenwerking aan te gaan met JouwICTvacature. Hierdoor bereik je direct de juiste doelgroep en daarnaast heeft dit als voordeel dat het team van JouwICTvacature actief op zoek gaat naar geschikte kandidaten. Je hebt dus een grotere kans dat je vacatures sneller met de juiste kandidaat worden vervuld.

Het team van JouwICTvacature bestaat uit verschillende disciplines: resourcers, business developers en een volwaardige onlinemarketingafdeling. Samen gaan zij op zoek om de juiste kandidaten te vinden voor jouw openstaande vacature. Gedurende het hele selectieproces ondersteunt het team beide partijen en geeft waar nodig tips en adviezen.

Hoe plaats je een ICT-vacature op JouwICTvacature?

Ook een vacature plaatsen op JouwICTvacature? Wij maken het graag in orde! Hiervoor hebben wij de volgende informatie nodig:

Je kunt deze informatie per e-mail (zakelijk@jouwictvacature.nl") aan ons doorgeven of door telefonisch (050-2101001) even contact op te nemen.

Gratis vacature plaatsen op Indeed, LinkedIn, Techniekwerkt, Jooble, Adzuna en Werkzoeken?

Wanneer je een samenwerking met JouwICTvacature aangaat, worden je vacatures online geplaatst op verschillende vacaturebanken. Je vacatures worden geplaatst op JouwICTvacature. Daarnaast plaatsen wij je vacatures op onder andere Indeed, LinkedIn en Techniekwerkt, Jooble en Adzuna. Het plaatsen van je vacature op andere vacaturesites is gratis, hier vragen wij geen extra vergoeding voor.

Samenwerken met JouwICTvacature zorgt ervoor dat jouw vacatures een groot aantal potentiële ICT-kandidaten bereiken en je vacature sneller worden vervuld.

Voor vragen kun je altijd contact opnemen met een van onze medewerkers, telefonisch (050-2101001) of per e-mail (zakelijk@jouwictvacature.nl).