Toon alle werkgevers op kaart

Trefwoorden

Filters

Er zijn 205 werkgevers gevonden.

VisionPlanner

Visionplanner ontwikkelt sinds 1996 financiële rapportagesoftware. We zijn begonnen met software voor het maken van een business- en ondernemingsplan. Inmiddels is de Visionplanner software veel breder geworden en is het een uitgebreide tool voor planning en control en rapportage van financiële managementinformatie. Qua aantal medewerkers zijn we in de tussentijd ook flink gegroeid naar meer dan 40 medewerkers op dit moment. Meer dan 6.000 organisaties maken gebruik van onze software, zowel binnen het midden- en kleinbedrijf als accountants- en administratiekantoren. Dit zijn accountants, administrateurs,  financiële professionals of controllers. In 2013 hebben we een nieuwe versie van Visionplanner gelanceerd. Een volledig cloud-based SaaS oplossing die managementrapportages voor iedereen bereikbaar maakt. Vanaf 2016 is deze oplossing uitgebreid met het online samenstellen en deponeren van de jaarrekening. Je kunt nu dus met één programma dossiers opbouwen, managementrapportages maken en jaarrekeningen samenstellen. En dat allemaal in de cloud, met een applicatie die de onderliggende administratie online en realtime uitleest.

Veenendaal
Bekijk werkgever

MyPoi World B.V.

MyPoi World is een softwarebedrijf in Hengelo gevestigd in de Creatieve Fabriek. Ze bestaan sinds 2007 en realiseren sinds die tijd complexe softwaresystemen en - oplossingen voor diverse klanten in de bouw, logistiek en toerismebranche.

GGzE

GGzE spant zich ervoor in om de béste zorg te geven aan mensen die kampen met psychische klachten. Daar hebben we ons aanbod en onze werkwijze op afgestemd. We werken er elke dag aan om onszelf te overtreffen.

Eindhoven
Bekijk werkgever

DPA Professionals

DPA GEOS koppelt ervaren Software Developers aan vaak lastige IT vraagstukken bij diverse interessante klanten, van groot MKB tot Multinationals en de overheid. Consultants die hun kennis en kunde maximaal kunnen inzetten en van toegevoegde waarde zijn bij onze klanten. We zoeken met onze opdrachtgevers naar antwoorden op hun bestaande en nieuwste IT vraagstukken en helpen projecten te sourcen op interim- of projectbasis. 

Rotterdam
Bekijk werkgever

Red Data

Red Data is een platte organisatie. Wij zijn een ICT dienstverlener met een open en eerlijke communicatie. Onze mensen worden geselecteerd op hoogwaardige technische kennis op het gebied van Business Intelligence, Microsoft Certificatie. Zij hebben ondernemerschap, nemen verantwoordelijkheid en voelen zich betrokken binnen de organisatie, echte doeners. Door deze instelling hebben wij opdrachten en projecten succesvol afgerond en heeft Red Data op dit moment mooie uitdagende opdrachten in portefeuille. Red Data richt zich op het leveren of verbeteren van de informatievoorziening binnen organisaties. Wij bieden Advies en Consultancy aan uw organisatie en leveren een concrete bijdrage aan uw Datalandschap en uw business doelstellingen.

Allesonline

AllesOnline heeft drie disciplines: Vormgeving, Productie en Web. Zoals de naam AllesOnline misschien al doet vermoeden doen wij het liefst zo veel mogelijk online. We bedenken, creëren en produceren voor zowel grote als kleine opdrachtgevers en zitten vol goede ideeën. Van het ontwerpen en drukken van een brochure tot het ontwikkelen van complexe online applicaties. Kijk op onze website voor meer informatie en ons portfolio.

Nieuwerkerk Aan Den Ijssel
Bekijk werkgever

Vendic

Sinds 2013 realiseren zij succesvolle Magento webshops, voor zowel starter als marktleider. De uitgebreide dienstverlening is hun grote kracht. Wat je ook nodig hebt, zij regelen het. Vendic maakt de vertaalslag van jouw kansen naar een perfect passende Magento 2 webshop met bijbehorende marketing campagnes.

Deventer
Bekijk werkgever

PortalPlus Cloud Solutions B.V.

PortalPlus Cloud Solutions beschikt over innovatieve softwareoplossingen voor agro bedrijven, onderwijsinstellingen en gemeenten. Onze software is modulair en flexibel opgezet en kenmerkt zich door gebruiksgemak en integratiemogelijkheden. Door afname in de cloud betaalt u voor het gebruik en het beheer is in professionele handen. Kortom: innovatieve cloud oplossingen zonder zorgen.

Rotterdam
Bekijk werkgever

Micral automatisering

Micral helpt andere bedrijven om fit te blijven op het gebied van IT. Ze zorgen ervoor dat hun data en workflow up-to-date is en dat ze maximaal kunnen presteren. De specialisten van Micral maken elk complex IT-probleem duidelijk voor de klant en lossen dit zo snel mogelijk op. Wil jij ook IT fit blijven en jouw kennis in topconditie houden? Dan is dit de werkgever voor jou!

House of Performance

House of Performance is a consultancy and interim management agency that enables people, teams and organizations to grow and excel in what they’re doing.

Qquest

Qquest is op alle vlakken van bedrijfsvoering actief: van testen en requirements engineering tot beheer en business analyse.  

INFOdation

Ever since our company was founded in 2008, we’ve been an international operation with our offices and development hubs in the Netherlands, Vietnam and the USA. Collaboration and cross-pollination are deeply embedded in the way we work, think and develop great solutions. This extends naturally to our relationship with our clients. By bringing together various kinds of talent, knowledge and perspectives, we are able to create highly advanced, reliable software that is engineered to be forgotten, supporting organisations to turn their business ideas into reality.

Bodegraven
Bekijk werkgever

AppyThings

AppyThings maakt Digitale Transformatie waar en creëert waarde door innovatie.

Hoogvliet BV

Hoogvliet is een supermarktketen dat in 1968 is opgericht en vandaag de dag meerdere supermarkten verspreid over heel Nederland heeft. Ze zorgen ervoor dat klanten gezond, gevarieerd en vooral lekker kunnen eten. En dat iedere dag weer voor de allerlaagste prijs. Dit doen ze samen met een groot, maar zeer gezellig team van ruim 6.500 mensen. Wil jij je ook aansluiten bij dit topteam? Lees dan verder!

Alphen Aan Den Rijn
Bekijk werkgever

10KB

Wij zijn 10KB, een jong softwarebedrijf in Nijmegen met enorm veel expertise op het gebied van webapplicatie ontwikkeling. Wil je meer over ons weten? Klik dan hier.

Nijmegen
Bekijk werkgever

Energy Global

Energy Global beheert energieportefeuilles en assisteert bij de in- en verkoop van energie. De organisatie bestaat uit hooggekwalificeerde mensen met veel kennis en ervaring. Meer weten? Lees dan hier verder!

Rotterdam
Bekijk werkgever

Meriad

Meriad is een dynamisch internetbureau dat met een creatieve, resultaatgerichte, no-nonsense aanpak klanten een optimale service biedt.

Maarssen
Bekijk werkgever
Laat meer werkgevers zien