Toon alle werkgevers op kaart

Trefwoorden

Filters

Er zijn 135 werkgevers gevonden.

USoft

USoft helps organizations to set up smarter business processes. With over thirty years of experience in creating low-code software, we are the leader in software for business automation and risk management. USoft is a private company with its headquarters in the Netherlands (Naarden) and a branch office in Serbia. We work with various partners in a global network, each of them specialized in implementation or knowledge. We work for a large number of customers, including logistics, aviation, financial services, healthcare and government.

Felton

Felton is een topbedrijf dat een partner is op het gebied van ICT-infrastructuren. Ze beheren, ontwerpen en implementeren dit voor klanten in diverse marktsegmenten. En zorgen dat zij op een veilige manier toegang hebben tot hun data en applicaties. Wil jij hier ook aan meewerken met behulp van state-of-the-art technologie? Dit is je kans!

Amersfoort
Bekijk werkgever

Comecer Netherlands B.V.

Comecer Netherlands BV in Joure ontwikkelt, produceert en verkoopt innovatieve apparatuur en applicatiesoftware voor ziekenhuizen ten behoeve van de Nucleaire Geneeskunde en (Radio)farmaceutische industrie. Comecer Netherlands is onderdeel van de Comecer Group met haar hoofdkantoor in Castel Bolognese, Italië. Onze producten worden wereldwijd verkocht.

Ledger Leopard

Ledger Leopard is collective of global experts that helps other organizations with implementing blockchain or Web3 solutions.

Amsterdam
Bekijk werkgever

Peach Group B.V.

PeachGroup is een relatief kleine speler in de SAP markt maar met een sterke drive om te groeien. PeachGroup is in 2005 opgericht en om verdere groei te realiseren zijn wij op zoek naar medior en senior SAP consultants met HBO of academisch denkniveau.

NtwrkPeople

NtwrkPeople is een bedrijf in Geldermalsen dat zich volledig focust op alles wat met networking te maken heeft. Meer weten? Lees dan hier verder!

Geldermalsen
Bekijk werkgever

Isero IJzerwarengroep

De Isero IJzerwarengroep B.V. is dé ijzerwarengroothandel voor bouwbeslag, gereedschap, bevestigingsmiddelen en PBM's in Nederland. Met 41 vestigingen, een online vestiging, een in-house MBO-4 opleiding en een uniek distributiecentrum richt de Isero IJzerwarengroep BV zich op de bouw- en installatiebranche. De service aan de klant staat bij alle 500 medewerkers centraal.

Waddinxveen
Bekijk werkgever

Klinkende Taal

Wij, van Klinkende Taal, vinden het belangrijk dat elke Nederlander brieven, teksten of e-mails van bedrijven en overheid kan lezen. Daarom helpen wij bedrijven en overheidsinstanties met het schrijven van duidelijke, heldere teksten. Werk jij hier ook aan mee? Lees dan snel verder!

DDFR

DDFR is een dynamische organisatie die netwerk, infrastructuur en cybersecurity oplossingen ontwikkelt. Ze zorgen ervoor dat dit 24/7 beschikbaar is en op een veilige en betrouwbare manier gebruikt kan worden. Ze zijn de grootste internet serviceprovider van Noord-Nederland en bovenal een betrokken partner die altijd werkt vanuit de mindset om voor het beste resultaat te gaan!

Leeuwarden
Bekijk werkgever

Vcare connect

Vcare connect is een bedrijf in Enschede dat met innovatieve oplossingen en een platform zorgt voor betere, snellere en efficiëntere communicatie in de zorg.

Enschede
Bekijk werkgever

Legionelladossier

LegionellaDossier is een snelgroeiende scale-up die digitale waterveiligheid-oplossingen bedenkt. Dit doen ze in Nederland, maar ook in het Verenigd Koninkrijk. De komende jaren willen ze wereldwijd verder groeien… werk jij hier ook aan mee?

Carya Group Nederland B.V.

Carya Group ontwikkelt slimme IT-oplossingen voor diverse klanten. Zoek je een uitdagende functie binnen een toonaangevend en snelgroeiend bedrijf? Dan is dit de plek waar je moet zijn!

ROOSH.

ROOSH - opgericht door Jeroen van den Eerenbeemt - is een innovatief bedrijf in Eindhoven dat het voor consumenten mogelijk maakt om parkeerplaatsen bij luchthavens te vinden, vergelijken en boeken.

Eindhoven
Bekijk werkgever

De Kleuver Bedrijfscommunicatie B.V.

De Kleuver bedrijfscommunicatie is dé strategische marketing- en communicatiepartner van het mkb en semi-overheid in Nederland.

Veenendaal
Bekijk werkgever

ACES Direct

ACES Direct is een totaal leverancier van IT-producten, IT-diensten en IT-oplossingen voor de zakelijke markt. De klanten bevinden zich in de zakelijke markt. Het bedrijf streeft ernaar om het inkopen van IT-producten zo makkelijk mogelijk te maken. ACES Direct onderscheidt zich van andere e-commerce bedrijven door haar sterke customer focus, de ondersteuning in specialistische IT-vraagstukken en haar geheel zelf ontwikkelde technologie.Het ACES Direct DNADe kern van onze organisatie wordt gevormd door medewerkers waarop onze klanten altijd kunnen rekenen. De passie voor ons vak zit in onze genen. Zo uniek als het DNA-profiel, zo uniek is ook de structuur van onze organisatie, die is opgebouwd uit 'passie', 'samenwerking', 'betrokkenheid', 'kennis van zaken', 'doen wat we zeggen' en 'de beste zijn'. Het zijn woorden en waarden waarop we elkaar aanspreken en die ons inspireren om tot nog betere prestaties te komen.

Transfer Solutions

Een carrière bij Transfer Solutions betekent werken in een collegiale, motiverende omgeving met een informele cultuur. We voeren voor onze opdrachtgevers onder eigen regie middelgrote tot grote technisch uitdagende projecten uit.

INFOdation

Ever since our company was founded in 2008, we’ve been an international operation with our offices and development hubs in the Netherlands, Vietnam and the USA. Collaboration and cross-pollination are deeply embedded in the way we work, think and develop great solutions. This extends naturally to our relationship with our clients. By bringing together various kinds of talent, knowledge and perspectives, we are able to create highly advanced, reliable software that is engineered to be forgotten, supporting organisations to turn their business ideas into reality.

Bodegraven
Bekijk werkgever

Qualogy

Qualogy levert maatwerk in Oracle- en Java-applicatieontwikkeling, Oracle E-Business (van audits en implementaties tot upgrades en migraties), database- en applicatiebeheer, Business Intelligence, Agile Consultancy en Web2.0 development.

Rijswijk
Bekijk werkgever

Ksyos

Ksyos TeleMedisch Centrum is de eerste virtuele zorginstelling in Nederland en legt zich toe op het onderzoeken, ontwikkelen en aanbieden van TeleMedicine diensten. TeleMedicine draait om snelle, effectieve communicatie tussen zorgverleners via internet. Ons doel is om op deze manier een indrukwekkende efficiëntieverbetering van het zorgproces te realiseren. Ruim 3.500 huisartsen en 2.500 medisch specialisten en paramedici maken momenteel al gebruik van Ksyos diensten.

Amsterdam
Bekijk werkgever

Gemba

Gemba implementeert IBM Tivoli Software. Het wordt toegepast binnen Enterprise Asset Management, IT Asset Management en Service Management omgevingen. Verkoop van software is één, bij Gemba hechten we echter vooral waarde aan de implementatie van de software en de services naar de klant. Zonder een goede implementatie is elk systeem tot mislukken gedoemd. Daarnaast houden we ons ook nog bezig met ontwikkeling van eigen add-ons op IBM Tivoli Software, of het uitwerken van jouw ideeën. 

Landsmeer
Bekijk werkgever
Laat meer werkgevers zien