Toon alle werkgevers op kaart

Trefwoorden

Filters

Er zijn 104 werkgevers gevonden.

Outbirds

Outbirds is een jonge scale-up die projecten voor uiteenlopende organisaties uitvoert o.b.v. Salesforce.

Amersfoort
Bekijk werkgever

Avelon

Avelon, dé SAP procesoptimalisatie specialist! Ontstaan met een duidelijke focus op SAP workflow, BPM en gelieerde SAP technieken helpt Avelon al 15 jaar organisaties bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Het doel is steeds om er voor te zorgen dat taken door de juiste personen, op het juiste moment, in de juiste volgorde en met de juiste informatie worden uitgevoerd. Dit doen we met specialistische consultancy en kant-en-klare oplossingen. Onze projecten kenmerken zich door een positieve business case en duidelijke ROI. Wij zorgen ervoor dat SAP gebruikersvriendelijker, toegankelijker en processen transparanter worden.

NetQloud B.V.

NetQloud (gevestigd in Joure en Nes) is gespecialiseerd in netwerk- en clouddiensten. Zoek jij een werkplek waar je jouw passie voor IT kwijt kan en waar je wordt uitgedaagd om jezelf verder te ontwikkelen en te groeien in je vakgebied? Dan is NetQloud de werkplek waar je moet zijn!

BNNVARA

Omroepvereniging BNNVARA is een publieke omroep in Nederland, ontstaat uit een fusie tussen de gedurfde omroep BNN (Bart News Network) opgericht door Bart de Graaff en de progressieve omroep VARA. BNNVARA is een mediaorganisatie met een missie. Ze leggen de lat hoog en alles wat ze doen, staat in dienst van een gelijkwaardige en eerlijke samenleving.

Hilversum
Bekijk werkgever

Be Informed B.V.

Be Informed is een internationaal opererend automatiseringsbedrijf. Gevestigd in Apeldoorn en actief in heel Europa, Oceanië, Noord- en Zuid-Amerika. Ter versterking van hun team zijn ze op zoek naar enthousiaste professionals. Word jij binnenkort hun nieuwe collega?

Apeldoorn
Bekijk werkgever

Klinkende Taal

Wij, van Klinkende Taal, vinden het belangrijk dat elke Nederlander brieven, teksten of e-mails van bedrijven en overheid kan lezen. Daarom helpen wij bedrijven en overheidsinstanties met het schrijven van duidelijke, heldere teksten. Werk jij hier ook aan mee? Lees dan snel verder!

Fysicon

Fysicon is een bedrijf dat innovatieve hardware en medische applicaties ontwikkelt en produceert voor ziekenhuizen, research instellingen en andere bedrijven in de medische industrie. Wil jij ook een bijdrage leveren aan de gezondheidszorg? Dan is Fysicon de geschikte werkplek voor jou!

'S-Hertogenbosch
Bekijk werkgever

AppyThings

AppyThings maakt Digitale Transformatie waar en creëert waarde door innovatie.

Active Ants

Active Ants is opgericht in 2010 met als doel om e-fulfilment accurater en efficiënter te maken. Maar hoe? Door middel van continu innoveren, automatiseren en met het werken van robotjes. Zo zijn ze inmiddels uitgegroeid tot één van de grote spelers in heel Nederland. Ze hebben al bedrijven zoals Basic-Fit, Grolsch, Dille & Kamille, Kneipp en nog veel meer geholpen met hun vraagstukken op het gebied van e-fulfilment. Sinds 2020 heeft Active Ants een flagship-store in Roosendaal en in 2021 is de uitbreiding gestart in Belgie en Duitsland. Hun ogen zijn gericht op 10+ warehouses in heel Europa, daarmee willen ze beginnen met het Verenigd Koninkrijk in 2022. Active Ants heeft groeiplannen, jij ook?

Nieuwegein
Bekijk werkgever

Ensior

Ensior staat voor kwaliteit. Daarom steken we veel tijd en energie in de ontwikkeling van onze mensen. In onze Competence Centers deel je kennis met collega's en bepaal je samen -bijvoorbeeld aan de hand van een testomgeving- welke nieuwe producten waardevol zijn voor de klant. Je werkt met de meest recente technologie en krijgt een budget dat je naar eigen inzicht besteedt aan jouw persoonlijke groei. Ensior vindt het belangrijk dat jij je thuis voelt bij het bedrijf. De ongedwongen en persoonlijke sfeer maken dit mogelijk. Een sfeer waarin je fouten mag maken, ruimte is voor eigen inbreng, en collega's nauw contact hebben. Je werkt zelfstandig, maar het denkwerk verricht je samen.

Driebergen-Rijsenburg
Bekijk werkgever

Mediaspring B.V.

Mediaspring is een ICT-bedrijf in Landsmeer dat uiteenlopende organisaties helpt met hun vraagstukken omtrent systeem-, netwerk- en werkplekbeheer.

Landsmeer
Bekijk werkgever

Bergler ICT

Software is ‘the key to success’. Opdrachtgevers rekenen op Bergler voor hoogwaardige software development, DevOps, consultancy en workshops. Het kenmerk van de programmatuur: onderhoudbaar, modulair en overdraagbaar. Voor elk vraagstuk een passende oplossing. Dat is de missie van Bergler ICT. Bergler is Microsoft Gold Partner, specialist in Microsoft Stack en Azure.

Always be learning B.V.

Always be learning is een data club binnen MakerStreet, bestaande uit analisten, data scientists, engineers en andere specialisten die leven voor data.

Amsterdam
Bekijk werkgever

The Information Lab Netherlands B.V.

Bij The Information Lab helpen ze bedrijven om datagedreven te werken. Van onderbuikgevoel naar onderbouwde beslissingen. Ze zijn betrokken bij alle aspecten van dit proces, van het verstrekken van de eerste licentie tot het helpen bij de uitrol binnen de gehele organisatie.

Amsterdam
Bekijk werkgever

Formorrow

Formorrow is een bedrijf dat toptalenten in IT en life sciences verbindt met banen waarin zij kunnen doorgroeien. Ze zijn er voor de werkzoekenden die dieper durven te duiken en verder vooruit kijken. En voor werkgevers die op zoek zijn naar talent dat met ze meegroeit. Voor de kansen van vandaag en de uitblinkers van morgen.

Amersfoort
Bekijk werkgever

Bluedesk CRM B.V.

Bluedesk CRM implementeert al sinds 2002 met succes CRM-oplossingen voor MKB, grootbedrijf en non-profitorganisaties. Wij zijn officieel partner van Salesforce en Aurea CRM en bieden ook producten aan op het gebied van interfacing, webportalen, marketing automation, collaboration en desgewenst ook hosting.

Oosterhout
Bekijk werkgever

PCI Nederland

PCI helpt Nederlandse organisaties met hun IT-vraagstukken. Ze ontwikkelen daarbij een complete werkplek- of omgeving. Dit doen ze vanuit hun moderne kantoor in Lijnden. Wil jij hier ook werken? Ontdek hier meer over het bedrijf en hoe het is om er te werken.

Laat meer werkgevers zien