Toon alle werkgevers op kaart

Trefwoorden

Filters

Er zijn 134 werkgevers gevonden.

PCI helpt Nederlandse organisaties met hun IT-vraagstukken. Ze ontwikkelen daarbij een complete werkplek- of omgeving. Dit doen ze vanuit hun moderne kantoor in Lijnden. Wil jij hier ook werken? Ontdek hier meer over het bedrijf en hoe het is om er te werken.

Massarius faciliteert programmatic trading van online advertenties voor onafhankelijke uitgevers. Meer weten? Lees hier dan verder!

Amsterdam Bekijk werkgever

Data Tribes is een innovatieve en dynamische start-up van data shapers. Ze willen door middel van data impact maken op de wereld en organisaties datagedreven maken. Heb jij ook een passie voor data? En wil je werken aan mooie opdrachten voor klanten als ING en UMC Utrecht? Dan is dit dé plek voor jou! Lees snel verder..

Scan Sys ontwikkelt software waarmee ondernemingen hun administratie kunnen automatiseren en sneller kunnen verwerken. Wil jij meewerken aan het verdere succes van deze software? Lees hier meer info over het bedrijf en bekijk ook meteen de openstaande vacatures!

Nootdorp Bekijk werkgever

ShopForward is een online shoppingpartner die webwinkels in Europa helpt om te groeien en hun campagnes te verspreiden over diverse kanalen. Ze werken op no-cure no-pay basis, dus de klant betaalt alleen als hij nieuwe sales binnenhaalt.

Sint-Michielsgestel Bekijk werkgever

Trifork is a leading full service supplier of high-quality custom-built applications and end-to-end solutions. Providing a lean approach to support each phase of the project life-cycle from idea creation, development and to ongoing maintenance and support. We aim to empower our customers by providing expert advice on the optimization of business critical IT systems and cutting-edge technology. Enabling our customers to seamlessly integrate and use these technologies – bringing immediate value to our customers’ business and customers. Trifork delivers solutions for the educational, finance, public, healthcare, manufacturing and telecom industries.

Amsterdam Bekijk werkgever

Logiqs is een Nederlands bedrijf dat geavanceerde vertifcal farming systemen ontwikkelt en daarnaast ook roltafel- en paletopslagsystemen maakt. Meer weten? Lees hier verder.

Maasdijk Bekijk werkgever

Consultancy Quintus heeft zeer ruime ervaring met grote (business intelligence) projecten bij multinationale ondernemingen. Energie- pharmaceutische en financiële instellingen maken sinds onze oprichting veelvuldig gebruik van onze diensten teneinde projecten van vitaal belang uit te voeren. Vaak verbeteren we IT systemen of helpen we bij het vernieuwen van het IT landschap om de business strategie te ondersteunen. Onze consultants werken op het grensvlak van business en IT, op alle managementniveaus. Project management Quintus heeft ervaren project managers in dienst die belangrijke projecten in goede banen leiden. Hierbij hanteren wij Prince2 als standaard methode.

Amersfoort Bekijk werkgever

TradeTracker biedt online adverteerders (voornamelijk e-commercepartijen) en publishers (van klein tot groot) de mogelijkheid om op basis van "pay-for-performance" online marketing en sales activiteiten te ontplooien en/of te optimaliseren. Door middel van "next generation" software kunnen online campagnes simpel, meetbaar en op basis van doelstellingen worden uitgevoerd en gemonitord, waardoor een optimaal rendement aan inkomsten behaald kan worden.

Dyzle focust zich op temperatuurbewaking en GPS-tracking. Ook checken ze daarbij parameters, zoals CO2, druk en luchtvochtigheid. Wil jij werken bij een groeiend bedrijf met een open sfeer en leuke collega’s? Dan ben je bij Dyzle aan het juiste adres! Meer weten? Lees snel verder.

Een carrière bij Transfer Solutions betekent werken in een collegiale, motiverende omgeving met een informele cultuur. We voeren voor onze opdrachtgevers onder eigen regie middelgrote tot grote technisch uitdagende projecten uit.

Hireserve is leverancier van recruitment software. Ze maken, onderhouden en verkopen het recruitmentsysteem Hireserve ATS (Applicant Tracking System). Met hun software maak je het recruitmentproces van je organisatie efficiënter en effectiever. Niet alleen de recruitmentadministratie, maar ook de werving zelf.

Rotterdam Bekijk werkgever

TOP Squad is een club van gedreven developers die zowel projecten uitvoert voor zichzelf als voor uiteenlopende opdrachtgevers. Het is een werkplek waar je helemaal jezelf kan zijn en de opdrachten kan uitvoeren die écht bij jou passen. Nieuwsgierig om meer te ontdekken over deze toffe squad? Lees snel verder!

Visionplanner ontwikkelt sinds 1996 financiële rapportagesoftware. We zijn begonnen met software voor het maken van een business- en ondernemingsplan. Inmiddels is de Visionplanner software veel breder geworden en is het een uitgebreide tool voor planning en control en rapportage van financiële managementinformatie. Qua aantal medewerkers zijn we in de tussentijd ook flink gegroeid naar meer dan 40 medewerkers op dit moment. Meer dan 6.000 organisaties maken gebruik van onze software, zowel binnen het midden- en kleinbedrijf als accountants- en administratiekantoren. Dit zijn accountants, administrateurs,  financiële professionals of controllers. In 2013 hebben we een nieuwe versie van Visionplanner gelanceerd. Een volledig cloud-based SaaS oplossing die managementrapportages voor iedereen bereikbaar maakt. Vanaf 2016 is deze oplossing uitgebreid met het online samenstellen en deponeren van de jaarrekening. Je kunt nu dus met één programma dossiers opbouwen, managementrapportages maken en jaarrekeningen samenstellen. En dat allemaal in de cloud, met een applicatie die de onderliggende administratie online en realtime uitleest.

Veenendaal Bekijk werkgever

Smart Data People is een jonge organisatie in Nijmegen die gespecialiseerd is in kwalitatieve IT-traineeships speciaal voor starters op de arbeidsmarkt. Wil jij graag jouw carrière een boost geven? Dan zit je hier goed! Je mag hier doen wat écht bij jou past en je kunt ook nog eens rekenen op een betaalde opleidingsperiode, baangarantie, uitgebreide traineeships en gecertificeerde trainers. Meer weten? Lees hier verder!

Nijmegen Bekijk werkgever

Dit is Creates: een award-winning digital agency, maar dan net even anders. Zij zetten de mens écht centraal, omdat ze weten dat de mens het verschil maakt in de digitale wereld. Door verbindingen te maken met zowel klanten als eindgebruikers, data-inzichten te leveren, complexe processen inzichtelijk te maken en meer uit customer experience te halen, zorgen ze ervoor dat bedrijven succesvoller zijn en een betere, onderscheidende online beleving kunnen neerzetten.

No.dots richt zich op toonaangevende merken met duidelijke doelstellingen. Aan bedrijven die behoefte hebben aan specialisten met een persoonlijke benadering, een hoog expertiseniveau en die marketing en webontwikkeling naadloos kunnen combineren. Want dát is hun unieke kracht. Ontdek no.dots.

Eindhoven Bekijk werkgever
Laat meer werkgevers zien