Meer weten?

Elevate Digital Utrecht

Data als kompas, creativiteit als kracht, innovatie als tactiek en samenwerken als fundament. Dat is wat Elevate Digital bijzonder maakt en onderscheidt van de rest. Zij geloven in groei en persoonlijke aandacht. En creëren strategieën die écht impact maken. Raising the bar since 2011; zoals ze zelf zeggen.

Over Elevate Digital

Elevate Digital ontwikkelt en optimaliseert digitale marketingstrategieën op basis van customer insights. Ze verkrijgen deze inzichten uit online data en kwalitatief en kwantitatief onderzoek. Dankzij hun zelfontwikkelde Customer Infinity-werkwijze zetten ze een nieuwe standaard in de markt. En dat op internationaal niveau! Ze tillen elk bedrijf naar het hoogste niveau op lange termijn en weten ook op korte termijn alle verwachtingen te overtreffen. 

Het bedrijf heeft maar liefst drie keer op rij in de top-3 van de Emerce 100 gestaan. Een bijzondere prestatie! Samen met vooruitstrevende bedrijven met een growth mindset voeren ze passende en effectieve online marketingstrategieën uit. Ze creëren zo een krachtig merk, transformeren de online presence van hun klanten en maken maximaal impact.

Werken bij Elevate Digital.jpg 

Werken bij Elevate Digital

Bij Elevate Digital is samenwerken een fundament. Hierdoor behalen ze een hoog resultaat. Ze verbinden teams en vertrouwen op elkaars expertise, zo komen ze tot krachtige strategieën. Elke nieuwe collega nemen ze op in hun Elevate-familie, bestaande uit bevlogen specialisten. Zo excelleren ze samen en zorgen ze voor een geslaagde missie.

Creativiteit is de kracht van de Elevate-familie. Ze wandelen buiten de gebaande paden, want ze weten dat hier de mooiste oplossingen liggen en het maatwerk die de echte veranderingen teweeg brengen. Vernieuwen en het verschil maken is het vertrekpunt voor alles wat ze doen. Durf jij ook patronen te doorbreken? 

Naast creativiteit en samenwerken is Innovatie een belangrijk onderdeel binnen dit bedrijf. Ze innoveren vanuit een sterke basis, wat voortkomt uit hun kennis. Vanuit ervaring, expertise en insights bouwen ze aan nieuwe kansen en mogelijkheden. 

Verder kun je bij Elevate Digital rekenen op mooie voordelen. Je komt terecht in een warm en inspirerend kantoor, maar je mag ook deels remote werken. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden. Elevate Digital is een platte organisatie, waar ze houden van directe communicatie en informele omgangsvormen. Natuurlijk staan vrijdagmiddagborrels, potjes tafeltennis een gezellige teamuitjes ook op de agenda. 

Klinkt goed? Check dan nu de openstaande vacatures en solliciteer naar een functie die bij jou past. Klik op de solliciteer-button en voeg vervolgens je gegevens, cv en motivatie toe (de laatste is optioneel). 

Vacatures Elevate Digital.jpg

Openstaande vacatures

Elevate Digital | Vacature Fonteyn Fullstack Developer

Wil jij deel uitmaken van een enthousiast team dat het voornaamste doel heeft: deverwachtingen van de klant overtreffen? Kom werken bij Fonteyn, de aanbieder vanTuinmeubelen, Spa’s, Sauna’s, Zwembaden, Tuinhuizen en Buitenkeukens. Fonteyn is inkorte tijd uitgegroeid tot de grootste van Europa. Ben jij die gedreven Fullstack Developerdie staat voor innovatie en Fonteyn internationaal wil helpen groeien? Als organisatie kiezenwe voor topkwaliteit en professionaliteit, daarnaast werk je nauw samen met hetmarketingbureau Elevate Digital. Samen bereiken wij ons doel!

Elevate Digital | Vacature Shopify Developer

Kom jij werken bij ons Digital Growth Marketing Agency? Ons inspirerende kantoor is in hetmidden van Utrecht gevestigd, waar een team vol jonge ambitieuze collega’s voor je klaarstaan en uitdagende opdrachten op jou als Shopify Developer liggen te wachten. Bij ElevateDigital stellen wij groei voorop, zowel persoonlijk als zakelijk om zo sky high resultaten terealiseren samen met onze e-commerce klanten in de fashion & lifestyle branche.

Meer weten?